Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan bürünmek

Rüyada yorgan bürünmek

Rüyada yorgan bürünmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, ilerleyeceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan bürünmek gördüyseniz:

  • Tüm aktivitelere katılmanız zor, aralarından en iyilerini seçmelisiniz.

Rüyada yorgan bürünmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada yorgana bürünmek işe ve aşa kavuşacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına rivayet eder.

Rüyada siyahlara bürünmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına inanılır.

Rüyada siyah çarşafa bürünmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına alamet eder.

Rüyada kara çarşafa bürünmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, alim insanlardan sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karalara bürünmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına inanılır.

Rüyada ihrama bürünmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına işarettir.

Rüyada çarşafa bürünmek özlemelerin son bulacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments