Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zemin görmek

Rüyada zemin görmek

Rüyada zemin görmek çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada zemin gördüyseniz:

  • Israrla ilerleme kaydetmeyen veya inatçı durum ya da kişilerde hareketlilik başlayabilir.

Rüyada ahşap zemin görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada zemin kata taşınmak daima secde ve şükür edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada beton zemin görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada mermer zemin görmek çok zor bir duruma düşeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada tahta zemin görmek onlarla arasının açılacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz zemin görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına inanılır.

Rüyada zemin görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zemin kat ev görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments