Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, küslükleri bitireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına işarettir.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Fazla düşünürseniz fırsatları kaçırırsınız.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada mor topuklu ayakkabı giymek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına rivayet eder.

Rüyada birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine alamet eder.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı giymek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments