Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek topuk ayakkabı görmek

Rüyada yüksek topuk ayakkabı görmek

Rüyada yüksek topuk ayakkabı görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, destek için ailesiyle de konuşacağına, çeşitleneceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına delalettir.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı gördüyseniz:

  • Herhangi bir durumu hemen kavrayabilirsiniz.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, devlete hizmet etmeye, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, insanlardan uzaklaşacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalet eder.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek ön plana çıkacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, hem itibar edineceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments