Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yelkenli gemi görmek

Rüyada beyaz yelkenli gemi görmek

Rüyada beyaz yelkenli gemi görmek işlerin yoluna gideceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yelkenli gemi gördüyseniz:

  • Öğreneceğiniz bazı şeyler size büyük bir güç verebilirler.

Rüyada beyaz yelkenli gemi görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada yelkenli gemiye binmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, kendisini işine vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yelken görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, bereketli işlere gireceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada beyaz yelkenli görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada yelkenle uçmak yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada uçan yelkenli görmek umutlarının tazeleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada yelken görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yelkene binmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments