Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yelkenli görmek

Rüyada beyaz yelkenli görmek

Rüyada beyaz yelkenli görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, aileyle iş yapmayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yelkenli gördüyseniz:

  • İşinizi veya genel anlamda hayatınızı ilgilendiren konularda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada beyaz yelkenli gemi görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz yelkenli görmek atılan adımların boşa çıkacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yelken görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yelkenli görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, huzurunun kaçacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yelken görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, iyiliğe ve güzelliğe, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada uçan yelkenli görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yelkenli kullanmak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, durumunuzun iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada yelken açmak işinden ekmeğinden olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, şansın yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments