Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yelken görmek

Rüyada yelken görmek

Rüyada yelken görmek verimli olacak işler yapacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalet etmektedir.

Rüyada yelken gördüyseniz:

  • Uzun vadeli amaçlarınızı gerçekleştirmek için çok sayıda yöntem denenmesi gerekebilir.

Rüyada denizde yelkenli görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yelken kullanmak huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada yelken açmak esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada uçan yelkenli görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, büyük bir gelir toplayacağına delalettir.

Rüyada yelkenli kullanmak Allah yolunda ilerleyeceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde yelken görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işaret eder.

Rüyada yelkenle uçmak çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına işarettir.

Rüyada yelkenli gemiye binmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, para ve zaman ayıracağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments