Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yelken görmek

Rüyada beyaz yelken görmek

Rüyada beyaz yelken görmek olaylı günler geçireceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, umutlarının tazeleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz yelken gördüyseniz:

  • Evliliğinize dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Rüyada beyaz yelkenli görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yetkili bir göreve atanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yelkenli gemi görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, refaha erişileceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yelken görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, para biriktirebileceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına alamet eder.

Rüyada yelken kullanmak gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yelken yapmak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada yelkenli kullanmak atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan yelkenli görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yelkenli gemiye binmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments