Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yelkenle uçmak

Rüyada yelkenle uçmak

Rüyada yelkenle uçmak geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, çok uğraş vereceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına inanılır.

Rüyada yelkenle uçmak gördüyseniz:

  • Devamlı hareket halinde olmanız gerekebilir.

Rüyada yelkenle uçmak insanlarla karşı karşıya geleceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet eder.

Rüyada beyaz yelken görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde yelkenli görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yelkenli görmek onlar tarafından çok sevileceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına inanılır.

Rüyada yelkenli gemiye binmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine rivayet eder.

Rüyada yelken kullanmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Rüyada yelken görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, rızkının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yelkenli gemi görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, hevesinin kursağında kalacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments