Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan yelkenli görmek

Rüyada uçan yelkenli görmek

Rüyada uçan yelkenli görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine delalettir.

Rüyada uçan yelkenli gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi ilerlemeyen işler veya geçici performans kaybı sizi yavaşlatmamalı, daha detaylı düşünüp, pratiği olan planlar yapmalısınız.

Rüyada uçan yelkenli görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada yelken görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada yelken yapmak maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, eşe dosta yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yelken açmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada yelkenli gemiye binmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yelkenli gemi görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yelken görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada yelkene binmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, karamsarlığa düşeceğine, başarı ve zafer kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments