Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yelkene binmek

Rüyada yelkene binmek

Rüyada yelkene binmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yelkene binmek gördüyseniz:

  • Seyahat sayınızda veya işle ilgili veya özel ilişkilerinizle alakalı yaptığınız ziyaretlerde artış var.

Rüyada yelkene binmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına delalet eder.

Rüyada yelkenli gemiye binmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yelkenli görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yelken görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada yelken yapmak kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada yelkenle uçmak ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, makamının ve ününün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan yelkenli görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işarettir.

Rüyada yelken kullanmak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments