Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yelkenli gemiye binmek

Rüyada yelkenli gemiye binmek

Rüyada yelkenli gemiye binmek hayır getirecek bir yola girileceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, sevinç dolu haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada yelkenli gemiye binmek gördüyseniz:

  • Mevcut durumdan istediğiniz sonuçları almak veya isteklerinize kavuşabilmak istiyorsanız, diğerlerinin fikirlerine, planlarına veya zamanlamalarına da riayet etmelisiniz.

Rüyada yelkenli gemiye binmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, açların doyacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yelkenli gemi görmek kişiye hep umut olacağına, birikim yapacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına işaret eder.

Rüyada yelkene binmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada denizde yelkenli görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada denizde yelken görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, duraklama yaşanacağına işarettir.

Rüyada yelken yapmak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına işarettir.

Rüyada yelkenle uçmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada yelkenli kullanmak eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments