Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yarasa görmek

Rüyada beyaz yarasa görmek

Rüyada beyaz yarasa görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yarasa gördüyseniz:

  • Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Rüyada beyaz yarasa görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada uçan yarasa görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada büyük yarasa görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş yarasa görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına inanılır.

Rüyada pişmiş yarasa görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde yarasa görmek kötü kişilere yakın olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kırgınların barışacağına alamet eder.

Rüyada mor yarasa görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük yarasa görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments