Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş yarasa görmek

Rüyada ölmüş yarasa görmek

Rüyada ölmüş yarasa görmek güzel huylarının değişeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, yanlış kararlar vereceğine, büyük üzüntüler olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, gönlünce harcama yapmasına delalettir.

Rüyada ölmüş yarasa gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli.Kendinizle başbaşa olun.

Rüyada beyaz yarasa görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, erken evlilik yapacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına inanılır.

Rüyada yavru yarasa görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü yarasa görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, dertlerinin şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek ve yarasa görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mor yarasa görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, hızlanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada eve yarasa girdiğini görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük yarasa görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yarasa görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments