Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yarasa görmek

Rüyada küçük yarasa görmek

Rüyada küçük yarasa görmek iş kaybı yaşayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Rüyada küçük yarasa gördüyseniz:

  • Belli konulara bakış açınızı değiştirebilirsiniz, daha geniş düşünmelisiniz.

Rüyada küçük yarasa görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde yarasa görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yarasa ısırması görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına yorulur.

Rüyada eve yarasa girdiğini görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına yorulur.

Rüyada yavru yarasa görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, bereketli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek ve yarasa görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarasa yavrusu görmek sorunlarından kurtulacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işarettir.

Rüyada yarasa saldırısına uğramak işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments