Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor yarasa görmek

Rüyada mor yarasa görmek

Rüyada mor yarasa görmek üzüntülerin gideceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor yarasa gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler sizi kötü göstermek isteyebilir.

Rüyada mor yarasa görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sabit geliri olacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarasa öldürmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi yarasa görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada kara yarasa görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde yarasa görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, bir yandan cenaze olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı yarasa görmek iyileşeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada siyah yarasa görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, yeni fırsatlar sunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan yarasalar görmek ortaklı işlere girileceğine, imkânların günden güne azalacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments