Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş yarasa görmek

Rüyada pişmiş yarasa görmek

Rüyada pişmiş yarasa görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, insanlara olan güvenin artacağına, alım gücünde yükselme olacağına, hasret çekileceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada pişmiş yarasa gördüyseniz:

  • Çevrenizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya tadilat, onarım v.b işler önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada pişmiş yarasa görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına rivayet eder.

Rüyada yavru yarasa görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada uçan yarasalar görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare ve yarasa görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına işarettir.

Rüyada yarasa saldırısına uğramak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine yorulur.

Rüyada küçük yarasa görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, evlenme yolunda adım atacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah yarasa görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, doğruluğu bulacağına, işinde en iyisi olacağına delalettir.

Rüyada evde yarasa görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments