Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yarasa görmek

Rüyada büyük yarasa görmek

Rüyada büyük yarasa görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada büyük yarasa gördüyseniz:

  • Spritüel konulara ilginiz artabilir, çevrenizdeki kişilere yardım etmekten keyif duymaya başlayabilir veya çevrenizden yardım görebilirsiniz.

Rüyada büyük yarasa görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işaret eder.

Rüyada küçük yarasa görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde yarasa görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, kazancının epey düşeceğine alamet eder.

Rüyada yarasa ısırması görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına alamet eder.

Rüyada mor yarasa görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan yarasalar görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yarasa tarafından ısırılmak başarının düşeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına işarettir.

Rüyada köpek ve yarasa görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments