Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan yarasa görmek

Rüyada uçan yarasa görmek

Rüyada uçan yarasa görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada uçan yarasa gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimse ya da kimselerle birlikte uzakça bir yere gitmeniz ya da bir eğlence yerinde bulunmanız olasıdır.

Rüyada uçan yarasa görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok zor günler geçirileceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada uçan yarasalar görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara yarasa görmek yükünün hafifleyeceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kırmızı yarasa görmek yaşamına bakacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada kahverengi yarasa görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, önünü açacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa rivayet etmektedir.

Rüyada konuşan yarasa görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek ve yarasa görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölü yarasa görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments