Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde yarasa görmek

Rüyada evin içinde yarasa görmek

Rüyada evin içinde yarasa görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde yarasa gördüyseniz:

  • Aceleci olmamalısınız.

Rüyada evin içinde yarasa görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, maddi kayba uğrayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına tabir olunur.

Rüyada uçan yarasa görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yarasa görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yarasa saldırısına uğramak işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, zenginliğe inanılır.

Rüyada gündüz yarasa görmek dertleşerek moral bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük yarasa görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada fare ve yarasa görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yarasa ısırması görmek güzel bir evliliğe, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments