Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun kot etek giymek

Rüyada uzun kot etek giymek

Rüyada uzun kot etek giymek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, gülen yüzünün de solacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun kot etek giymek gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun.

Rüyada uzun kot etek giymek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, tüm parasını kaybedeceğine, herkesin rahat edeceğine delalettir.

Rüyada kot etek giymek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kot etek giydiğini görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kot etek görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada mini kot etek görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kısa kot etek görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kot etek görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada dar kot giymek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, rahatın ve konforun geleceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments