Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı uzun etek giymek

Rüyada kırmızı uzun etek giymek

Rüyada kırmızı uzun etek giymek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı uzun etek giymek gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli olursanız, karşınızdaki kişilerin aslında sizin istediğiniz veya ihtiyacınız olan şeyleri teklif ettiğini görebilirsiniz.

Rüyada kırmızı uzun etek giymek aksiliklerin ortadan kalkacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada uzun kırmızı etek giymek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı uzun etek görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun kırmızı etek görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada mavi uzun etek giymek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalettir.

Rüyada uzun beyaz etek giymek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara tabir olunur.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, kazancının bol olacağına, bilgilerle donanacağına inanılır.

Rüyada yeşil uzun etek giymek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments