Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah uzun etek giymek

Rüyada siyah uzun etek giymek

Rüyada siyah uzun etek giymek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah uzun etek giymek gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor sözler verebilirsiniz.

Rüyada siyah uzun etek giymek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine inanılır.

Rüyada uzun siyah etek giymek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada siyah uzun etek görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun siyah etek görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada uzun etek giydiğini görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada uzun yeşil etek giymek girilen yolda zarar edileceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulur.

Rüyada beyaz uzun etek giymek tövbelerin amacına ulaşacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı uzun etek giymek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments