Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun etek giymek

Rüyada uzun etek giymek

Rüyada uzun etek giymek sorunların atlatılacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, şifa göreceğine inanılır.

Rüyada uzun etek giymek gördüyseniz:

  • Anlattıklarınızı aleyhinize kullanan kişiler olabilir.

Rüyada uzun beyaz etek giymek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet eder.

Rüyada uzun yeşil etek giymek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada uzun etek giymek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, ona kavuşacağına delalettir.

Rüyada uzun mavi etek giymek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı uzun etek giymek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işarettir.

Rüyada uzun siyah etek giymek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz uzun etek giymek kalp kırmayacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments