Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun beyaz etek giymek

Rüyada uzun beyaz etek giymek

Rüyada uzun beyaz etek giymek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, heveslerinin biteceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun beyaz etek giymek gördüyseniz:

  • Ne kadar yaratıcı olursanız, o kadar faydasını görebilirsiniz.

Rüyada beyaz uzun etek giymek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun beyaz etek giymek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada uzun kot etek giymek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun siyah etek giymek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada uzun kırmızı etek giymek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun etek giymek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, artık rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada kırmızı uzun etek giymek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada siyah uzun etek giymek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, evleneceğinize, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments