Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı uzun etek giymek

Rüyada sarı uzun etek giymek

Rüyada sarı uzun etek giymek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı uzun etek giymek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde dürüstlük önem taşıyor.

Rüyada sarı uzun etek giymek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli uzun etek giymek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, özel muamele göreceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalettir.

Rüyada beyaz uzun etek giymek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil uzun etek giymek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada uzun mavi etek giymek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun etek giymek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına işarettir.

Rüyada kırmızı uzun etek giymek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments