Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tünel görmek

Rüyada beyaz tünel görmek

Rüyada beyaz tünel görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, mal edineceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tünel gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyen gelişmeler veya programdaki ufak değişiklikler aslında her şeyin en iyisi için meydana geliyor.

Rüyada beyaz tünel görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tünelden geçtiğini görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir tünelden geçmek makamının sarsılmayacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına inanılır.

Rüyada ışıklı tünel görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine delalet eder.

Rüyada tünele girmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalettir.

Rüyada tünelde yürümek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına inanılır.

Rüyada kapalı tünel görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık tünele girmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments