Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıklı tünel görmek

Rüyada ışıklı tünel görmek

Rüyada ışıklı tünel görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ışıklı tünel gördüyseniz:

  • Uzak bir yerden kötü haber ya da haberler almanız olasıdır.

Rüyada ışıklı tünel görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, mevki kazanacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada trenle tünelden geçmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada tünelde sıkışmak mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada tünel kazmak Allah katında yükseleceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada tünellerden geçmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tünelden çıkamamak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, çok sağlıklı olunacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına inanılır.

Rüyada korku tüneline girmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına yorulur.

Rüyada karanlık tünel görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments