Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tünele girmek

Rüyada tünele girmek

Rüyada tünele girmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine tabir olunur.

Rüyada tünele girmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda yenilenen alanlar bir takım ev veya aileyle ilgili sıkıntıları da sonlandırabilir.

Rüyada karanlık tünele girmek çok pişmanlık duyacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tünele girmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada trenle tünele girmek ortaklı işlere girileceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada korku tüneline girmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada dar bir tünele girmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayla tünele girmek sorunlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada denizde tünel görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, borçlarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık tünel görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments