Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tünelde yürümek

Rüyada tünelde yürümek

Rüyada tünelde yürümek güzellik ve hayır geleceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tünelde yürümek gördüyseniz:

  • İlişkilerin güçlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada tünelde yürümek kazancının daha da artacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık tünelde yürümek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada metro tüneli görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada tünel görmek hayattan yana keyif bulacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada aydınlık tünel görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, tabiatı kötü olan kişiye, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar tünelden geçmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada korku tüneline görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tünel kazmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sorunlarını çözebileceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments