Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık tünele girmek

Rüyada karanlık tünele girmek

Rüyada karanlık tünele girmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, bazı konularda konuşulacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık tünele girmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle birlikte çok hoş planlar yapabilirsiniz.

Rüyada karanlık tünele girmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık tünel görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına delalettir.

Rüyada karanlık tünelde yürümek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına delalettir.

Rüyada karanlık tünelden geçmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada trenle tünele girmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına tabir olunur.

Rüyada korku tüneline girmek onlarla dayanışma içinde olacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tünele girmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kısmetinin bollaşacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar bir tünele girmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments