Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tünelden geçtiğini görmek

Rüyada tünelden geçtiğini görmek

Rüyada tünelden geçtiğini görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, para sıkıntısı çekeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tünelden geçtiğini gördüyseniz:

  • Enerji yüklüsünüz.

Rüyada tünelden geçtiğini görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde tünel görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet eder.

Rüyada tünel açmak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına delalettir.

Rüyada karanlık tünelden geçmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada metro tüneli görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tünel geçmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tünelde görmek hayırlı haberler alacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına delalettir.

Rüyada aydınlık tünel görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments