Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı tünel görmek

Rüyada kapalı tünel görmek

Rüyada kapalı tünel görmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada kapalı tünel gördüyseniz:

  • İşlerin paylaştırılması durumunda, önümüzdeki yıllarda faydasını görebileceğiniz sağlam bir ilişki gelişebilir.

Rüyada kapalı tünel görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına işaret eder.

Rüyada tünele girip çıkmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tünel geçmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada tünel yapmak kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar bir tünelden geçmek çok büyük zararlar edeceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına inanılır.

Rüyada tren tüneli görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korku tüneline girmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tünelin içinden geçmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments