Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz topuklu terlik görmek

Rüyada beyaz topuklu terlik görmek

Rüyada beyaz topuklu terlik görmek arzuların yerine geleceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz topuklu terlik gördüyseniz:

  • Boşuna endişelenmeyin.

Rüyada beyaz topuklu terlik görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine inanılır.

Rüyada beyaz topuklu terlik giymek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalettir.

Rüyada topuklu terlik giymek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah topuklu terlik görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, mali gücünü yitireceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuklu terlik görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada yüksek topuklu terlik giymek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yüksek topuklu terlik görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, kolaylıklara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz topuklu çizme giymek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments