Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz topuklu terlik giymek

Rüyada beyaz topuklu terlik giymek

Rüyada beyaz topuklu terlik giymek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz topuklu terlik giymek gördüyseniz:

  • İki çok cazip olmayan alternatif arasında bir seçim yapmanız gerekiyor.

Rüyada beyaz topuklu terlik giymek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, işlerine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek topuklu terlik giymek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, dileklerinin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada topuklu terlik giymek çevrenizden takdir görmeye, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz topuklu terlik görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine yorulur.

Rüyada beyaz topuklu çizme giymek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, sermayesinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek umutlarının söneceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments