Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu terlik görmek

Rüyada topuklu terlik görmek

Rüyada topuklu terlik görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada topuklu terlik gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada topuklu terlik giymek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz topuklu terlik görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalettir.

Rüyada siyah topuklu terlik görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, kısmetlerin artacağına delalet eder.

Rüyada topuklu terlik görmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya delalettir.

Rüyada yüksek topuklu terlik görmek başarılarının devamlı olacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek topuklu terlik giymek hayal kırıklığına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz topuklu terlik giymek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına alamet eder.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments