Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek topuklu terlik giymek

Rüyada yüksek topuklu terlik giymek

Rüyada yüksek topuklu terlik giymek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, neşenin yerine geleceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, geçim derdi yaşayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine inanılır.

Rüyada yüksek topuklu terlik giymek gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere katılmanız ya da yapacağınız yolculuklar esnasında yeni şeyler keşfedebilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada yüksek topuklu terlik giymek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yeni malların alınacağına delalettir.

Rüyada yüksek topuklu terlik görmek durgunlaşacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada topuklu terlik giymek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz topuklu terlik giymek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalet eder.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına işarettir.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments