Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek topuklu terlik görmek

Rüyada yüksek topuklu terlik görmek

Rüyada yüksek topuklu terlik görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüksek topuklu terlik gördüyseniz:

  • Birkaç eksiği gidererek ya da yarım kalan veya aksayan yerleri tamamlayarak çok çaba sarf ettiğiniz konuların üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada yüksek topuklu terlik giymek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek topuklu terlik görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalettir.

Rüyada topuklu terlik giymek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah topuklu terlik görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada topuklu terlik görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz topuklu terlik görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada beyaz topuklu terlik giymek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek topuklu çizme görmek şan şöhret kazanacağına, ailesini hem gururlandıracağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments