Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah topuklu terlik görmek

Rüyada siyah topuklu terlik görmek

Rüyada siyah topuklu terlik görmek rahat bir hayat sürüleceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, hem yıpranacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah topuklu terlik gördüyseniz:

  • Üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmaktadır.

Rüyada siyah topuklu terlik görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz topuklu terlik giymek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, zenginleşeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına delalet eder.

Rüyada yüksek topuklu terlik görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek topuklu terlik giymek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ün sahibi birisi olunacağına, işinin başından ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada topuklu terlik görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına alamet eder.

Rüyada topuklu terlik giymek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz topuklu terlik görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine işarettir.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı almak umutsuz olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments