Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz topuklu çizme giymek

Rüyada beyaz topuklu çizme giymek

Rüyada beyaz topuklu çizme giymek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz topuklu çizme giymek gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, her şey bittiğinde son derece mutlu olacağınızı göreceğiniz gelişmeler yaşıyorsunuz.

Rüyada beyaz topuklu çizme giymek talihinizin artacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet eder.

Rüyada siyah topuklu çizme giymek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına inanılır.

Rüyada yüksek topuklu çizme giymek esenlik bulup, hafifleyeceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz topuklu çizme görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çizme giydiğini görmek çok büyük başarı kazanacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada beyaz topuklu terlik giymek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, bütçesinin genişleyeceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, koyu sohbetler edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments