Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu terlik giymek

Rüyada topuklu terlik giymek

Rüyada topuklu terlik giymek rakiplerine yenileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, talihin yüzlerine güleceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, onlardan medet umacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada topuklu terlik giymek gördüyseniz:

  • Üzerinizde herşeye karşı isteksizlik olabilir.

Rüyada beyaz topuklu terlik giymek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret eder.

Rüyada topuklu terlik giymek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine inanılır.

Rüyada yüksek topuklu terlik giymek sorunların büyük darbeler vuracağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine rivayet eder.

Rüyada topuklu terlik görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz topuklu terlik görmek büyük bir aşk yaşayacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah topuklu terlik görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yüksek topuklu terlik görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize rivayet eder.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments