Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz topuklu ayakkabı görmek

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı görmek

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla sosyalleşebilir veya yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak şeylerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, bir işe soyunacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, daha rahat para kazanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı almak kafa olarak daha rahat edileceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı giymek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, daha fazla para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada lacivert topuklu ayakkabı görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments