Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz topuklu ayakkabı almak

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı almak

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı almak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, başarısız olacağına, düşmanların barışacağına inanılır.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Geri planda kalıp önerilere kulak vermelisiniz.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek arkasından iyi anılan kişi olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına delalettir.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek ün ve itibar sahibi olacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere işaret eder.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret eder.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı almak önünün açık olacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada topuklu mavi ayakkabı görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına alamet eder.

Rüyada ince topuklu ayakkabı giymek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments