Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert topuklu ayakkabı görmek

Rüyada lacivert topuklu ayakkabı görmek

Rüyada lacivert topuklu ayakkabı görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına inanılır.

Rüyada lacivert topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Yaşlı bir kimsenin çabuk aşabileceğiniz bir engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada lacivert topuklu ayakkabı görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lacivert spor ayakkabı giymek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına delalettir.

Rüyada lacivert ayakkabı giymek sıkıntılarını aşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada lacivert ayakkabı görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, sıkılacağı bir haber almaya alamet etmektedir.

Rüyada topuklu mavi ayakkabı görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine inanılır.

Rüyada platform topuklu ayakkabı görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı sesi duymak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine delalet eder.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments