Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu beyaz ayakkabı görmek

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı görmek

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı gördüyseniz:

  • İletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek çok yıpranacağına, her anlamda şifa bulmaya, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine inanılır.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı görmek güzel işler yapacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı almak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, mülkiyetinin de artacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kafasının rahat olacağına işaret eder.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işarettir.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments