Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı topuklu ayakkabı giymek

Rüyada sarı topuklu ayakkabı giymek

Rüyada sarı topuklu ayakkabı giymek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına işarettir.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Başkalarının hatasının bedelini siz ödemek zorunda değilsiniz.Alışılmadık kişi veya şeylerle ilgilenmek eğitici bir deneyim oluşturabilir.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı giymek onunla mutlu bir hayat kuracağına, ekmek bulamayacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuklu giymek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada ince topuklu ayakkabı giymek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı giymek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalettir.

Rüyada kahverengi topuklu ayakkabı giymek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada topuklu kırmızı ayakkabı giymek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments