Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, bereketin ve karın artacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, asla harama bulaşmayacağına, evlerindeki huzurun artacağına yorulur.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan rutin iş veya konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek sorunların ardı ardına geleceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, bunalıma düşeceğine işaret eder.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ibadete ağırlık verileceğine yorulur.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı aramak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine işaret eder.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı görmek icat yapacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine yorulur.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni siyah topuklu ayakkabı görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments