Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor topuklu ayakkabı giymek

Rüyada mor topuklu ayakkabı giymek

Rüyada mor topuklu ayakkabı giymek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, canının sağ olacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına yorulur.

Rüyada mor topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Geçmişte yararınız olmuş kişilerle yeni iş birlikleri veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada mor topuklu ayakkabı giymek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor topuklu ayakkabı görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kazancını artıracağına delalettir.

Rüyada ayakkabı topuklu giymek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına yorulur.

Rüyada uzun topuklu ayakkabı giymek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, işlerin düzene gireceğine, hayatının karışacağına inanılır.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı giymek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı giymek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına delalettir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments