Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin topuklu ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek yeni fikirlere açık olmalısınız.

Rüyada birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına rivayet eder.

Rüyada uzun topuklu ayakkabı giymek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, sağlığını da kaybedeceğine delalettir.

Rüyada ayakkabı topuklu giymek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı giymek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine inanılır.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giymek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına yorulur.

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı giymek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments