Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu mavi ayakkabı görmek

Rüyada topuklu mavi ayakkabı görmek

Rüyada topuklu mavi ayakkabı görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, daha fazla para kazanacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada topuklu mavi ayakkabı gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemelisiniz veya yeni ilgi alanları bulabilirsiniz.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giymek kara kara düşüneceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına tabir olunur.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı almak uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuklu mavi ayakkabı görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı giymek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments